workshop | Koken met bier

23 november 2018

week van de smaak
In de keuken kan je bier gebruiken van het voorgerecht tot het dessert. Het geeft je gerechten wat pit en maakt ze uniek!
Denk maar aan rammenas met bloedworst, chutney van peer en Karmeliet, of gebakken zeeduivel met gekonfijt witloof, appelreepjes en Duvelsaus. En Kalfsfilet met Pater Corsendonk, of varkenswangetjes met Westmalle Dubbel. Een uiensoep met Geuze als voorgerecht en als dessert sabayon met Kriekbier en vanilleijs.
Als het water je nu al in de mond komt, kom dan gerust mee in de potten roeren!
Schrijf je in voor dit evenement
  • Datum 23 november 2018
    11:00 - 13:30
  • Prijs € 30
  • Locatie Hopmuseum Poperinge
    Gasthuisstraat 71 - 8970 Poperinge

Schrijf je in voor workshop | Koken met bier  

  • Persoonlijke info

  • Evenement info

Webdesign & development by DigitalMind | Powered by eXopera